Lydia Linger

Al enige tijd werk ik met mensen samen die zichzelf weer willen vinden en daarbij ook hun relaties willen verbeteren.
Het begeleiden en ondersteunen hierin doe ik met veel passie, plezier, vol energie en het vertrouwen.

Mijn visie binnen mijn werk is dan ook gericht op “het thuiskomen in jezelf.” 

Ik zie mijzelf dan ook als een dominosteen die groei, heling, ontwikkeling, herstel en verbinding mag stimuleren in de mensen met wie ik samen werk. 

Ik vind het ge-wel-dig  als mensen de behoefte ervaren om meer zichzelf te willen zijn en manieren bedenken om dit te kunnen realiseren.
Dit is vaak “de zoektocht” naar een fijne balans van grenzen stellen, gelijkwaardigheid en je veilig en belangrijk voelen in de basis.

Mijn ideale klant is dan ook gefocust op persoonlijke groei, zelfliefde en daardoor ook liefde naar de omgeving, is openminded, neemt de verantwoordelijkheid voor zijn/haar eigen geluk en neemt eigenaarschap voor de persoonlijke situatie.
Naast dat het verlangen naar die verbinding met zichzelf en de omgeving een persoonlijke drive is.

Ik ben gespecialiseerd en gecertificeerd in het ondersteunen van mensen met het herkennen van de persoonlijke obstakels en het begrijpen van waar deze vandaan komen, het opsporen en herkennen van patronen, naast het in werking zetten van én het bereiken van de persoonlijke en relatiedoelen.

Door de jaren heen, heb ik verschillende opleidingen genoten en onderwijs gevolgd, waarbij de opgedane theorie hand in hand gaat binnen mijn werkzaamheden als relatie en psychodynamisch therapeut.

De daadkrachtige methodieken waarmee ik werk zijn geïnspireerd door onder anderen: EFT, Gottman en NLP.
Deze methodieken zijn gericht op een langdurig resultaat, naast dat je al snel tot inzichten kan komen en vaardigheden onder de knie kan hebben, om die connectie en (zelf)liefde weer te ervaren.

Ik zal jou in alle rust, met alle respect, plezier én met een vleugje humor begeleiden naar de door jouw gewenste resultaten.
Zolang… jij dit écht wilt.

Dit geld voor zowel mannen, vrouwen en non binaire personen. Ik werk dan ook objectief, onbevooroordeeld en ook zeker onpartijdig. 
MAAR het is een gevoelsding en de samenwerking “moet” voor jou goed voelen.


De opleidingen die ik heb gevolgd zijn:

 • Relatietherapie 

 • Gottman Relationship Therapy

 • EFT Therapy

 • NLP Practitioner

 • Team Coaching bij 
  verandermanagement

 • Mastercoach of Strategic Intervention at Robbin Madaneso

 • Associate degree 
  Business Administation Entrepreneurship

 • Sociaal pedagogisch werk 3&4

Lees verder...
Contact
Pieter van Aschstraat 1 3043 RG Rotterdam