Laat het weer werken

Het gesprek

Ieder persoon is uniek.  Dit is de reden waarom zowel de relatietherapie als één op één therapie/coaching op maat wordt aangeboden. Uiteraard werken wij met effectieve methodieken, naast de nodige en oprechte compassie. Dat wat jij/jullie nodig hebben om weer voor langdurige periode op te bloeien. Vanaf de intake werken we gericht en gestructureerd.
Op deze manier komen we snel tot de kern en dus ook de oplossingen hiervoor.

Kort samengevat:
Geen wachttijden & snel een afspraak
Ook in de avonden en in het weekend mogelijk
Op locatie én ( uitzonderlijk)bij jou thuis
De kennismaking is vrijblijvend
Als jij/jullie besluiten om niet verder te gaan, ontvang je in deze situatie geen rekening
Doelgericht en gestructureerd plan
Direct aan de slag
Geen onnodige afspraken en kosten

De sessies

De sessies

Tijdens de sessies werken we actief aan het oplossen van jouw/ jullie problemen en ontdekken we wat de zichtbare en onzichtbare oorzaken zijn van stress, pijn, ontevredenheid, onrust en ruzie. Elke sessie heeft als doel grote veranderingen teweeg te brengen en je dichter naar jezelf en anderen in relaties naar elkaar toe te laten groeien. De sessie worden zó ingericht, dat zij snel en daadkrachtig de problemen kunnen ontdekken en opties biedt voor deze problemen. Om iets te veranderen zijn doelen stellen belangrijk, naast het zetten van behapbare en haalbare stappen. Daarnaast is het effectief om aan bijdragende gedragingen en gedachtes gewend te raken én dit eigen te maken. Daarom is herhaling is oefening de sleutel. Om deze werken wij met thuiswerk/ verdiepingsopdrachten.

Kort samengevat:
Interactieve sessies
Evaluatie vóór en na de sessies
Oplossingsgerichte sessies
Duidelijke doelen
Transparantie
Proces en grenzen in eigen handen
Therapie met en zonder verdiepingsopdrachten voor thuis
Maatwerk binnen het behandelplan 

Wat levert het op?

post bericht

Leer jezelf en elkaar op een nieuwe manier kennen. Leer hoe jullie eenvoudig plezier met en zonder elkaar kunnen hebben en leer opnieuw hoe je kunt genieten van elkaars aandacht en intimiteit.
Ervaar een nieuwe balans binnen de relatie door in te kunnen spelen op elkaars behoefte en leg een fundament, voor de verder groei van jullie relatie.

Kort samengevat:  
Snel inzichten vergaren
Betere communicatie met je partner
Meer verbinding en intimiteit
Meer liefde en waardering voor jezelf en voor je partner
Het kunnen hanteren en oplossen van conflicten hanteren
Meer balans in geven en ontvangen
Ruimte voor eigen en gezamenlijke behoeften

Jouw persoonlijke balans en geluk  is belangrijk voor je en daarom wil je een deskundige therapeut. 
Daarnaast wil je jouw persoonlijke problemen niet toevertrouwen aan iemand waar je zelf geen goed gevoel bij hebt. Daarom bied ik een vrijblijvend eerste gesprek aan. Tijdens dit gesprek kan je voelen of het ‘klikt’ tussen jou en mij, wat heel belangrijk is voor een goed verloop van de therapie.
Concreet betekent dit, dat als er géén vervolgafspraak wordt gemaakt er geen kosten in rekening worden gebracht voor het kennismakingsgesprek.
Een kennismakingsgesprek wordt meestal aangerekend als een gewone sessie en is meestal even lang (gemiddeld 1u of 1u30). Vraag gerust informatie bij het maken van deze afspraak.

De kosten van relatietherapie zijn sterk afhankelijk van het aantal sessies dat nodig is om de problemen op te lossen. Meestal zijn de cliënten tussen de 600 en de 900 euro kwijt voor het complete traject.

Verder biedt Intenzie maatwerk. Dit houdt in dat wij per sessie kijken naar waar jij/jullie staan op het moment, de resultaten die geboekt zijn en wat we verder nog willen bereiken. We proberen samen het aantal sessies zo veel mogelijk te beperken en plannen enkel een afspraak in als dat nog nodig is. Indien nodig, bestaat er ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen.

© 2020-2021 Intenzie     |   info@Intenzie.com  |  Algemene voorwaarden   |   Privacyverklaring   |   Cookiebeleid 

With love and dedication by OPDwebsites

Contact & locatie

+31633008776
info@Intenzie.com

Land van Belofte 2-4 
3111 NW Schiedam

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen aanbieden.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, met Lydia hier,
Laat mij gerust weten hoe ik je kan helpen